CONTACTLENZEN

 

Ondanks het feit dat brillen steeds mooier worden en steeds meer een mode accessoire worden, kiezen toch veel mensen voor contactlenzen. Het dragen van contactlenzen biedt dan ook bepaalde voordelen. Contactlensdragers hebben ten opzichte van brildragers geen last van regendruppels of damp. Daarbovenop ervaren ze een comfortabeler zicht door een grotere bewegelijkheid en in vele gevallen een scherper zicht. Ook voor het beoefenen van sport zijn lenzen uiterst handig.

 

DSC 4989 resolutie n laag site

De laatste jaren is er een veel grotere keuze aan lenstypes en lensmaterialen. Met andere woorden er zijn veel meer mogelijkheden om nagenoeg iedereen de kans te geven om contactlenzen te dragen.

Met contactlenzen zijn we in staat bijziendheid, verziendheid, astigmatisme en presbyopie te verbeteren. We specialiseren ons in het aanpassen van multifocale contactlenzen. Dit zijn lenzen om zowel veraf, nabij als op tussenafstand te zien.

We passen vooral zachte, hydrofiele en zachte, silicone contactlenzen aan. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het aanpassen van harde contactlenzen.

Wenst u contactlenzen te proberen, kom gerust een langs voor verder advies. Onze contactlensspecialist helpt u graag verder!